3 dagen hiken in nationaal park Fulufjället

 

 

 

 

 

3 dagen hiken naar berghutten op Fulufjället. Prijs vanaf 2395:- SEK per persoon 4 – 8 personen  iconicon

 

 

 

3-daags winteravontuur in Fulufjället

 

 

3 dagen op winteravontuur in de koude, besneeuwde wildernis van nationaal park Fulufjället. Graaf je eigen bivak en overnacht in de sneeuw! Prijs vanaf SEK 2895:- per persoon 4 – 8 personen. Niveau:iconiconicon

 

Verhuur wildernis cabin in Fulufjället Nationaal Park, Zweden

Scandinavian Hiking verhuurt een wildernis cabin in Fulufjället nationaal park, genaamd Björnholmssätern. De cabin is alleen te voet – of ’s winters op ski’s/sneeuwschoenen – bereikbaar via de ‘Södra Kungsleden’. Er is geen stromend water, geen electriciteit. En het toilet is buiten.

Daar staat tegenover dat de cabin op een unieke locatie staat, midden in de wildernis binnen de grenzen van het nationaal park. Hier kun je genieten van ultieme rust, de schoonheid van het taigabos, de rivier die langs de cabin stroomt en eventueel een goed boek bij de open haard.

Vanuit de cabin kun je het rustigste en meest verlaten deel van het nationaal park verkennen. Het is te voet zo’n twee dagen naar de andere kant van het park waar de – zeer populaire en daarmee drukbezochte – Njupeskär waterval is gelegen. Dit is letterlijk de andere kant van Fulufjället!

Online boeken
In de kalender rechts kun je zoeken naar beschikbaarheid en online boeken