Hiking in Fulufjället Nationaal park, Zweden

 

De unieke natuur en omgeving is een fantastische plek om te hiken. En ook bereikbaar voor vrijwel iedereen. Zowel gezinnen met kinderen als de meer doorgewinterde hiker.

Scandinavian Hiking biedt verschillende hikes met gids aan in Fulufjället. Zowel in de zomer als in de winter.

 

“Into the wild” met Green Owl Travel

In samenwerking met Green Owl Travel hebben een avontuurlijk weekend samengesteld met een gezonde dosis wildernis, gecombineerd met lekker eten en ontspanning in onze wildernis cabin Björnholmssätern. Kijk voor meer informatie en om te boeken op www.greenowltravel.com

3 dagen hiken in nationaal park Fulufjället

 

 

Beleef Fulufjället met gids. Op jouw tempo, in alle rust!

 

 

3 dagen hiken naar berghutten op Fulufjället.

Prijs vanaf 2395:- SEK per persoon 4 – 8 personen. Niveau:iconicon

 

 

 

3-daags winteravontuur in Fulufjället

 

Graaf je eigen bivak en overnacht in de sneeuw!

 

 

3 dagen op winteravontuur in de koude, besneeuwde wildernis van nationaal park Fulufjället.

Prijs vanaf SEK 2895:- per persoon 4 – 8 personen. Niveau:iconiconicon

 

Verhuur wildernis cabin in Fulufjället Nationaal Park, Zweden

Scandinavian Hiking verhuurt een wildernis cabin, genaamd Björnholmssätern. De cabin is alleen te voet – of ’s winters op ski’s/sneeuwschoenen – bereikbaar via de ‘Södra Kungsleden’. Er is geen stromend water, geen electriciteit. En het toilet is buiten.

Vanuit de cabin kun je het rustigste en meest verlaten deel van het nationaal park verkennen. Het is te voet zo’n twee dagen naar de andere kant van het park waar de – zeer populaire en daarmee drukbezochte – Njupeskär waterval is gelegen. Dit is letterlijk de andere kant van Fulufjället!

Officieel samenwerkingspartner Fulufjället Nationaal Park

Commerciële activiteiten ondernemen in een nationaal park is niet toegestaan zonder zonder toestemming van de beheerder van het park. Er gelden regels om de kwetsbare natuur te behoeden voor overmatige slijtage door bezoeker.

Maar Fulufjället is niet voor niets Nationaal Park, hier valt echt iets unieks te zien en beleven. Zweden is met recht trots en wil dit graag met jou delen. Daarom staat de kwaliteit van de gidsen werkzaam in nationaal park hoog in het vaandel.

Scandinavian Hiking is daarom officieel samenwerkingspartner, omdat we kwaliteitseisen willen waarborgen die de beheerder van het nationaal park stelt aan onze producten die we hier aanbieden.

Share This