Overnachten in Fulufjället Nationaal Park, Zweden

Ben je op zoek naar een unieke overnachting in Fulufjället nationaal park?

Scandinavian Hiking verhuurt een cabin in het nationaal park,  De blokhut – genaamd Björnholmssätern – is alleen te voet, of ’s winters op ski’s/sneeuwschoenen bereikbaar via de ‘Södra Kungsleden’. Er is geen stromend water, geen elektriciteit. En het toilet is buiten.

Unieke locatie

Daar staat tegenover dat de cabin op een unieke locatie staat, midden in de wildernis binnen de grenzen van het nationaal park. Hier kun je genieten van ultieme rust, de schoonheid van het taigabos, de rivier die langs de cabin stroomt en eventueel een goed boek bij de open haard.

Nationaal park verkennen

Vanuit de cabin kun je het rustigste en meest verlaten deel van het nationaal park verkennen. Het is te voet zo’n twee dagen naar de andere kant van het park waar de – zeer populaire en daarmee drukbezochte – Njupeskär waterval is gelegen. Dit is letterlijk de andere kant van Fulufjället!

Online boeken overnachten Fulufjället nationaal park

De cabin is met behulp van onderstaande kalender direct online te boeken.

Overnachting Njupeskär

Ben je op zoek naar een overnachtingsplek dichtbij de Nupeskär waterval? Dan raden we je van harte de accomodatie van Fulufjället nationalparkscamp aan.

Kijk voor meer informatie op de website: www.rosjostugorna.se

Overige mogelijkheden voor overnachten

Op www.nationalparksofsweden.se vind je nog meer overnachtingsmogelijkheden in Fulufjället nationaal park.

We wilde graag even delen hoe we ons verblijf op de Björnholmssätern hebben gewaardeerd! De cabin was erg gezellig, schoon en goed uitgerust en de locatie is fantastisch! We waren er 24 uur en hebben door het bos gestruind, gekaart, de open haard gestookt en de kinderen hebben in de rivier gespeeld. We waren meer dan tevreden! Ik vond de prijs voor een overnachting redelijk.

Mijn man en ik houden van lange wandeltochten en de cabin zou een prima overnachtingsplek zijn. Nu hadden we een relaxt avontuur met de kinderen 🙂

Succes met de Björnholmssätern! We zullen de cabin aanbevelen en komen zelf graag terug.

Sofia

De plek van de cabin is fantastisch en hij is goed toegerust! Een nieuwere kaart en een gastenboek is wel het enige wat we misten. Een topbeoordeling voor alles! (Het water in de rivier leek van goede kwaliteit!)

Carl

Deze cabin is een echte parel 🙂 Bedankt voor de gastvrijheid!!)

Per-Ove

Share This