Waarom maakt Scandinavian Hiking reizen voor jou?

Scandinavian maakt unieke en persoonlijke reizen. Maar waarom?

Naar ons idee zijn er best veel mensen die dromen van echte natuur en avonturen in Scandinavië, maar die niet verder komen dan de gemarkeerde paden rond een bezienswaardigheid. Wij willen je verder brengen, letterlijk en figuurlijk!

Wij denken ook dat er veel mensen op zoek zijn naar authenticiteit en persoonlijke aandacht in plaats van massaproductie en uitbuiting van natuur en omgeving. Daarom maken we kleinschalige producten gericht op de unieke en persoonlijke mogelijkheden die mens en natuur bij elkaar brengt.

Wij komen zelf uit een land zonder bergen en zeer weinig wildernis. En we hebben persoonlijk ervaren hoe gaaf het is om op eigen kracht de fantastische natuur in Scandinavië te bezoeken. Dit delen we graag met jou! Daarom maken we onze reizen voor jou.

 

Onze missie – een uniek en persoonlijk avontuur

Persoonlijk & Avontuurlijk

Scandinavian Hiking gaat met je hiken in Scandinavië en neemt je mee over de bergen en door de wildernis. Avontuurlijk zeker, maar we maken bovenal persoonlijke producten. We zijn met recht trots op onze kleinschaligheid, die het mogelijk maakt om onze hikes af te stemmen op jou!

Uniek & Vernieuwend

We streven constant naar nieuwe en spannende belevenissen. En blijvende herinneringen aan de de plekken die we bezoeken en de persoonlijke prestaties van onze gasten. Dat doen we vaak door letterlijk van de gebaande paden af te wijken en jou te brengen op plekken die je nooit dacht te ervaren.

Professioneel & Duurzaam

Scandinavian Hiking wil professioneel zijn in het gidsen en leiden van onze gasten in de wildernis. Daarom leggen we nadruk op fysieke en psychologische veiligheid voor de groep en het individu. Maar ook duurzaamheid staat centraal, we dragen zorg voor de natuur waar we van komen genieten en zorgen samen met jou dat ook komende generaties hiervan kunnen blijven genieten.

 

 

Bob

Bob

guide / owner

Als eigenaar en gids van Scandinavian Hiking breng ik veel van mijn dagen in de Scandinavische bergen en wildernis door. Ik heb een opleiding in Zweden gevolgd en voldoe aan de normen en eisen van “Fjäll- & Vildmarksledare”. Dat houdt in dat ik op verantwoorde wijze een groep mensen door de natuur kan leiden, ieder seizoen. Als Nederlander in Zweden sta ook ik elke keer weer verbaasd van de schoonheid, rust, ruimte, maar soms ook BARRE WEERSOMSTANDIGHEDEN die je tegen kunt komen. Maar de unieke ervaringen die de omstandigheden en de fysieke uitdagingen die je wachten zijn het meer dan waard! Ik neem je graag mee om dát zelf te ervaren.

Share This